Categories
Fotbal

Cum o fi fost să susții Naționala în ’94?

Pe lângă golurile fantastice ale Tricolorilor, îmi aduc aminte de publicul pe care îl vedeam în reluările meciurilor de la Campionatul Mondial din ’94. Prima imagine văzută în direct pe care mi-o aduc aminte și acum este cea a lui Răducioiu întins pe gazon, după înfrângerea suferită în fața Suediei în sferturi.

România a avut un public superb în State, atât de energic încât îmi pare rău că nu m-am născut mai devreme. Fast forward până în prezent: România merge din nou să ne reprezinte la un turneu final, EURO 2016, iar vineri are loc ultimul amical înainte de debutul din 10 iunie, cu Franța.

Să pleci în Hexagon cu moralul ridicat mi se pare cel mai important lucru pentru băieții lui tata Puiu, iar în meciul de vineri, cu Georgia, au nevoie de încurajări maxime. De aceea, vreau să iau cu mine 3 oameni la meci, ca să urlăm împreună și să împingem Naționala de la spate.

Pentru a câștiga un bilet, lasă un comentariu mai jos prin care să îmi spui care este prima amintire pe care o ai cu Naționala, fie că ai fost în tribune, fie că ai văzut meciul la televizor. Vineri, la ora 12, anunț câștigătorii.

#hairomania

foto via

UPDATE: Câștigătorii trași prin random. Veți primi mail de la mine.

random-bilete-romania-georgia

By Dan Pandrea

Content Editor. Copywriter. Pasionat de fotografie.

4 replies on “Cum o fi fost să susții Naționala în ’94?”

România 3-2 Anglia de la Euro 2000 e meciul care m-a scos pentru prima data în stradă. Ghinionul a făcut ca să nu se mai repete foarte des aceste lucruri. Sper ca anul ăsta să ne aducă surprize plăcute iarăși. 🙂

3-1 pt Franta. Din pacate nu cred ca Romania sa isi revina miraculos sau sa se pastreze pana atunci, iar in meciurile actuale sa joace slab.

26 iunie 1998 meciul cu Tunisia unde ai nostrii au aparit vopsiti!!!! Cata bucurie!!!! Hai Romania!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.