Cu întârziere despre Beck’sperience

trenul-becks-perienceCe-i cu widget-ul ăla de sus? L-am văzut zilele trecute la Piticu și am zis să mă bag. Despre ce e vorba? În primul rând despre un tren, în al doilea rând despre un party și în al treilea rând despre data de 9 aprilie, când punctele anterioare vor intra în vigoare.

Beck’s organizează deja cunoscuta petrecere Beck’sperience, de data aceasta într-un tren (sau mai degrabă în trei, celelalte două plecând din Timișoara și Sibiu) care va porni pe ruta București Nord – Ploiești-Câmpina și retur (deci nu vom sta aiurea între stații). Rețeta este simplă: bloggerii sunt invitați să creeze cât mai multe vagoane virtuale, astfel încât orașul cu cel mai lung tren va primi 6 locuri pentru bloggeri. Dacă nu ai blog, dar vrei să iei parte la Beck’sperience Train, poți să te inscrii prin intermediul widget-ului de mai sus și să aștepți tragerea la sorți a celor 10 locuri disponibile.

Dacă 2.0 vi se pare prea complicat, puteți apela la tradiționala sticlă de bere, codul unic de sub capac și mesajul către 1823. Puteți câștiga 600 de invitații duble în trenul Beck’sperience, 6 sesiuni de clubbing în Berlin, alături de 3 prieteni și multe alte premii.

Așadar, pregătiți-vă ca pe 9 aprilie (București), 15 aprilie (Timișoara) și 16 aprilie (Sibiu) să petrecem!


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.