Categories
Comunicare

Conferințele de la PR Forum

www-prforumLa invitația lui Sorin Rusi și laptopnews.ro am avut onoarea de a lua parte la unul dintre evenimentele Evensys și de a mai asculta câțiva oameni experimentați în social media și PR.  Loc de desfășurare pe masură, invitați de asemenea și subiecte relevante la a 5-a ediție PR Forum. Deși nu m-am putut duce decât în prima zi, consider că a meritat, motivele fiind următoarele:

PR Forum a adunat sub același acoperiș oameni reprezentând companii diverse și oameni reprezentându-se pe ei înșiși. S-a vorbit despre campanii, reacții ale clientului și importanța acestuia, despre bloggeri și relațiile lor cu agențiile de PR, despre CSR și probabil despre multe altele dar din păcate nu am reușit să îmi scindez cele trei personalități în stări materiale astfel încât să fiu prezent la toate seminariile.

A fost unul dintre acele evenimente în care informația a fost prezentată într-o formă clară și concisă, fară adăugări inutile și plictisitoare. Întrebările publicului au fost pertinente, we showed those British chaps we do mean social business și Manafu a dovedit încă o dată ca echipa Evensys se pricepe la evenimente.

Singurul lucru pe care l-am observat și care m-a mirat a fost numărul mic de voluntari (țin minte că la Webstock am umplut sala de tricouri roșii). Subiectele discutate în cadrul PR Forum pot fi citite în continuare pe laptopnews.ro.

imag0076imag0073

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.