Concurs Armin van Buuren la București

În cazul în care nu știați, Armin van Buuren ne mai face o vizită, de data aceasta chiar sâmbătă, 15 octombrie, la Sala Palatului. Deși eu rămân cu amintirea plăcută de la Armin Only 2008, concertul din acest weekend se anunță a fi pe cinste.

Cum am de gând să mă duc și să îl văd pe olandez, m-am gândit că n-ar fi rău să iau pe doi dintre voi. Așadar, foarte repede, vă aștept să îmi spuneți în comentarii de ce vreți să veniți la concert și, dacă dați cel mai convingător, frumos și sincer răspuns, vă alegeți cu câte un bilet la evenimentul organizat de The Mission și Finlandia.

Vă aștept răspunsurile până vineri, 14 octombrie, ora 21:00. Sâmbătă voi anunța câștigătorii prin mail.


Comments

4 responses to “Concurs Armin van Buuren la București”

 1. Pentru ca vreau sa merg cu tine sa te intreb cum ai intrat in campania aceasta 😛

 2. Celestin Avatar
  Celestin

  pentru ca ne-a plouat pe-amandoi la Armin Only in 2008 =) a, si pentru ca vreau sa mai rad putin de ATB :<

 3. Adelina Popescu Avatar
  Adelina Popescu

  Ascult muzica trance de anii buni si ‘vinovatul’ este, desigur, Armin van Buuren cu radioshowul sau, A State Of Trance. Asa ca motivul pentru care vreau sa merg la eveniment este lesne de inteles. El este no.1, i-a fost confirmata pozitia de milioane de fani ai muzicii si nu am micio indoiala ca o merita si anul acesta. In 2008, la Arenele Romane am avut sansa sa simt pe pielea mea cea mai tare ploaie: desi eram aproape una cu apa, am ramas acolo, in transa. La Navodari, l-am ratat, asa ca trebuie neaparat sa ajung! Multumesc anticipat!
  Trance music to save our souls!

 4. Pentru ca piesele lui,oriunde le aud,imi produc o vibratie in corp si ma fac sa ma misc. Si tare mi-as dori sa dansez pe “drowning” cu o multime de oameni!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.