Concert Byron în Fabrica

Published by Dan Pandrea on

Logitech MX Anywhere 2

Prima întâlnire cu byron a avut loc acum 2 ani la Bookfest, dar nu am avut timp să asist la tot concertul întrucât îmi exercitam îndatoririle de voluntar. Aseară însă am asistat pentru prima dată la un concert susținut de băieții de la byron în clubul Fabrica.

Pe lângă faptul că Chinezu a invitat toată floarea cea vestita a întregului online, byron a cântat în două reprize, prima mai soft, a doua mai rock.  Din punctul meu de vedere muzica byron se pretează pentru acele situații sau momente în care vrei să te relaxezi, să te calmezi. Varietatea instrumentelor, vocile și ritmicitatea vor reuși să îți facă o zi stresantă mult mai bună.

La primul concert am fost foarte impresionat iar byron poate spune că și-a mai câștigat un fan. Încă o dată îi mulțumesc lui Chinezu pentru invitație.

PS: Pe lângă site, Byron este activ pe Twitter și Facebook.

PS2: byron & Chinezu ne trag de mânecă și ne spun că byron se scrie cu b mic.

Categories: Muzica

4 Comments

Desene animate online · September 12, 2011 at 06:05

Felicitari pentru site. Ati castigat un cititor.

byron music | Pandutzu.com · September 9, 2011 at 13:14

[…] dan pandrea […]

iTunes Music Store în România | Music Oriented Blog · September 29, 2011 at 11:36

[…] semnate de: Holograf, Iris, Vama Veche, Voltaj, Alexandru Andries, Alexandrina, Sarmalele Reci, byron, greii muzicii populare (știți voi care) și probabil că mulți […]

byron – Road Trip : Music Oriented Blog · July 16, 2012 at 12:05

[…] trupa românească cea mai prietenă bloggerilor. Am fost deja la unul dintre concertele lor și m-am declarat plăcut surprins de ceea ce am văzut și auzit. Mai mult decât atât, Chinezu a cântat alături […]

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.