Bă,

Sunteți niște penibili! Vreau să văd un meci de fotbal, nu să aud elogii la adresa echipei naționale în ultimele minute de joc, când Franța e călare pe noi și o bagă în vinclu. Voi știți cum pică un astfel de gol după ce o ardeți 10 minute cu limbi pentru ai noștri și vorbiți despre adversar de parcă ar fi niște băieți de mingi? Îți vine să iei televizorul și să-l arunci pe geam. Preferabil fix în capul lui Mocanu și Drăghici.

Dacă meciul era transmis pe Acasă, erați în elementul vostru, că atâtea metafore și epitete nu sunt demne decât de o telenovelă cu cel puțin 22 de personaje principale. În afară de numele jucătorilor, îndemnuri pentru arbitru și repetarea obsesivă a meciurilor pe care le va transmite Pro-ul în următoarele zile, voi nu aduceți nicio informație utilă experienței de a urmări un meci. Nimic de tactică, de așezări, de chestii care ne fac să înțelegem mai bine jocul. Ah, doar sumele de transfer sunt mai importante.

Plus chestia aia de la final, că jucăm cu Elveția și Albania, deci cu echipe normale, nu cu cele de extratereștri precum cea a Franței. Mi-e greață, bă!

Deci, către cei care citesc acum rândurile astea: unde găsesc un stream bun, preferabil cu comentariu în engleză sau deloc? Eventual să meargă pe un browser de smart tv.

Categories: Fotbal

Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

2 Comments

Ana Munteanu · June 11, 2016 at 00:02

http://streams.tv/channel/11-itv1/soccer use it wisley. so will I

    Dan Pandrea · June 11, 2016 at 00:03

    Chapeau.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.