Am comandat de la Burgerz.ro

Pentru că încă nu îmi plâng de milă când mă urc pe cântar, am încercat serviciile și mâncarea celor de la Burgerz. Din fericire stau în aria lor de livrare, așa că procesul de comandă a fost ușor, la telefon vorbind cu o tipă binevoitoare și deloc pusă pe grabă.

Există 9 tipuri de burgeri, fiecare cu o porție de cartofi inclusă, sosuri extra, deserturi, sucuri și, spre norocul meu, bere. Comanda a constat într-un burger Il Magnifico, un Onion Hero și o bere, cu un total de 69 de lei. Estimarea timpului de livrare a fost de o oră, fapt confirmat de soneria interfonului după aproximativ 60 de minute.

Mâncarea nu a ajuns extraordinar de caldă, dar nici n-am simțit nevoia să o bag la microunde. Așa că trecem la staruri:

Il MaestroIl Maestro conține gorgonzola, ceapă roșie, salată creață, bacon, maioneză cu reducție de aceto și, evident, carne de vită. Ies în evidență maioneza cu reducție de aceto și gorgonzola. Nefiind un fan declarat al celor două ingrediente, pot spune că mixul a ieșit bine în combinația cu carnea de vită și bacon.

Onion Hero

Onion Hero are la rândul său cheddar, ceapă caramelizată, bacon, onion rings, maioneză cu usturoi și nelipsita carne de vită. Există oameni cărora nu le place ingredientul de bază, însă, pentru noi restul, Onion Hero are un gust chiar foarte bun.

Garniturile de cartofi nu mi-au dat impresia unor chestii decongelate într-o tigaie, așa că încă un plus pentru Burgerz. Carnea de vita a fost corect gătită, ceea ce mă aduce la ideea finală a articolului:

Burgerz a impresionat la prima vizită, așa că vreau să știu ce așteptări ai de la un business care se ocupă cu livrarea mâncării?


Comments

One response to “Am comandat de la Burgerz.ro”

  1. Am descoperit si eu burgerii de ceva timp, bine pana acum cei mai cunoscuti si “utilizati” erau cei de la MC Donalds.
    Imi place faptul ca stiu sa adauge mirodenii pentru ca la final, carnea sa nu fie atoasa si cu gustul specific de vaca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.