Clubul Ministry of Sound risca sa fie inchis

În ultimii ani am fost obișnuiți să credem că doar primarii autohtoni sunt loviți la bilă, însă lucrurile nu stau chiar așa. În 2011 clubul Ministry of Sound din Londra a avut ceva probleme cu municipalitatea care voia să construiască ceva rezidențial prin zonă (deci să închidă clubul). S-a făcut o petiție, susținătorii muzicii electronice s-au mobilizat și au împiedicat închiderea MoS.

Pentru motive care îmi scapă, Boris Johnson, primarul Londrei, a cam uitat de opțiunea populației și vrea din nou să închidă clubul. Singurele date pe care le știu despre Boris au venit din partea băieților de la Top Gear, iar unele măsuri luate de municipalitatea Londrei au fost de-a dreptul stupide. Mai mult decât atât, 2012 este și pentru britanici an electoral, iar comunitatea fanilor EDM din insulă e mult mai dezvoltată ca la noi, așa că nu știu ce l-a apucat pe dom’ primar să-și pună în cap potențiali alegători.

Din fericire Ministry of Sound a pornit din nou aceeași petiție prin care a reușit să țină deschis clubul din Londra, așa că dacă sunteți fani ai muzicii electronice, intrați pe site, completați câteva câmpuri și primiți eternele mele mulțumiri.

Apropo, Ministry of Sound World Tour ajunge și la București în februarie.

foto


Comments

One response to “Clubul Ministry of Sound risca sa fie inchis”

  1. […] Și ultimul de la mine, pentru că îl consider important: clubul Ministry of Sound riscă să fie închis. Mai multe aici. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.