Cine vine la guvernare trebuie să zboare toată conducerea CNAIR

scris de

in

În trei ani de zile, guvernarea PSD a dat în folosință 94 de kilometri de autostradă. În 2018 au promis 157 de kilometri, în 2019 se băteau cu compactoarele în piept și promiteau 116 kilomentri (pe nulitatea de Rovana și promisiunile ei de 180 de kilometri în acest an nu le luăm în seamă).

Nu e neapărat vina miniștrilor de la transporturi, deși cu genii precum Șova (ilustrul de la Bacău) și Cuc nu ai ce pretenții să emiți. Dar cine vine la guvernare în perioada următoare trebuie să zboare tot ceea ce înseamnă conducere în CNAIR și să reorganizeze compania cu oameni eficienți.

Știu că lumea vede mai mult doar lucrurile palpabile, gen lotul nedeschis dintre Lugoj și Deva. Însă modul în care CNAIR-ul trage crunt de timp în organizarea licitațiilor și desemnarea câștigătorilor este insultătoare. Ca exemplu vă dau cea mai ușoară metodă de a duce autostrada în Moldova: Ploiești – Bacău. Doi ani i-a luat CNAIR-ului să desemneze câștigătorii în realizarea studiilor de fezabilitate.

Voi urmări cu atenție și îngrijorare.


Comments

One response to “Cine vine la guvernare trebuie să zboare toată conducerea CNAIR”

  1. […] nu mă aștept la minuni din partea actualului ministru. Mă poate surprinde extrem de plăcut cu chestia asta. Și apoi să deblocheze Lugoj- Deva 3. În orice caz, reglări de conturi vor […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.