Ce sanse ai cand sistemul nu merge?

Published by Dan Pandrea on

Aseară am luat parte la una dintre cele mai incredibile scene pe care le-am văzut. Un vecin de cartier a parcat mașina pe trotuar (deci pe loc neplatit), iar mai tarziu un alt vecin a ajuns in acelasi loc, dar a observat că locul său (deși nu era plătit) era ocupat de mașina de mai devreme. Ce a urmat după ține de scenarii de film.

Picioare în roți, alarme, bușituri, însă niciun răspuns din partea proprietarului mașinii “abuzate”. Văzând că n-are spor, al doilea vecin a chemat un pick-up, a tractat prima mașină și a tras-o de pe locul ei. Mai rău e că primul vehicul era băgat în viteză, iar direcția de tractare era opusă, la final auzindu-se un pocnet, urmarea fiind micșorarea gărzii la sol pe spate.

Pun problema în felul următor: ăsta o să-și găsească mașina cam varză mâine dimineață. Ce poți să faci? Că nu poți să te duci la asigurator să îi spui că a lovit-o cineva în parcare, deși ea n-are urme pe caroserie. Cam prin câte locuri trebuie să alergi. Iar pe boss-ul de vecin cum îl faci să răspundă în fața autorităților?

foto via


5 Comments

David · March 16, 2012 at 09:52

L-ai fi ajutat destul de mult cu o poza 🙂

    dan · March 16, 2012 at 10:06

    Stiu, insa eram la etajul 5, zona era intunecata. Cel mai probabil ar fi iesit o poza urata cu niste stopuri, mai ales ca singurul aparat foto pe care il am e senzorul de pe HTC (care e oribil).

Razvan · March 16, 2012 at 10:25

scurt pe 2: Ai chemat politia?.
Participam la campanii sociale, ne oripilam pe blog dar daca un consatean rupe caruta altu consatean, stam si ne uitam. Bine.. la sat nu era asa, daca afla consateanul cu caruta rupta ca altul statea si se uita, ii batea pe amandoi.
urat..

    dan · March 16, 2012 at 10:30

    N-a fost nevoie sa chem politia, a venit la cateva minute dupa ce am scris articolul (era deja programat).

Bogdan Ciubotariu · March 18, 2012 at 19:15

Ai idee cum s-a rezolvat treaba? Sunt tare curios… 🙂

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.