Aseară am ieșit cu mai mulți prieteni (iar am fost în minoritate ca mascul) pentru a cânta pentru Andrei. După un început furtunos în care tehnica ne-a omorât pe toți, am behăit un “Rockstar” de la Nickelback și “Iris”, fiind toți conștienți că Andrei le-ar cânta mult mai bine.

Le-am văzut pe fetele de la BorțunOlteanu cântând și dansând de mama focului, eu am intrat în depresie că nu melodia pe care am ales-o nu fusese introdusă în playlist și, într-un final, am luat-o ușor spre casă.

Ce am învățat eu de aici? În primul rând că lumea răspunde la inițiativele ce presupun susținerea unui prieten ce participă la un concurs foarte important. În al doilea rând Teodora cântă foarte bine. În al treilea rând nu am apucat să mă fac de râs în fața unor colege de generație din liceu, care sărbătoreau zile de naștere.

Totuși aș fi vrut să cânt asta:

Categories: ComunicareMuzica

Dan Pandrea

Common sense owner. Electronic music, photography and tech.

2 Comments

Am cantat pentru Andrei Leonte | Pandutzu.com · November 18, 2011 at 03:40

[…] seara, la invitatia Mariei si a lui Dan, am fost la un #AndreiLeonteTweetMeet pentru a ne arata sustinerea fata de Andrei Leonte, concurent […]

X Factor și Orange University of Cool | Music Oriented Blog · November 18, 2011 at 12:47

[…] ales că pregătește ceva special (mai multe nu mi-a spus, e de înțeles). Nu i-am spus despre cântarea de acum două seri, întrucât colegele de facultate îi vor face o surpriză în weekend. Așa că […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.