Câteva probleme cu Agents of S.H.I.E.L.D.

scris de

in

Agents of SHIELD (mi-e lene să pun punctele alea) a venit ca urmare a succesului imens pe care The Avengers l-a avut. Din păcate serialul are niște defecte de-a dreptul imbecile, cel mai mare dintre ele fiind acela că e scris pentru pauzele de publicitate. Trec 10 minute din episod, apare o intrigă ce se umflă, intră publicitatea. Mă rog, la americani, nu la noi.

Al doilea defect, mare și el, este că publicul s-a obișnuit cu nivelul lung metrajelor Marvel, nu de un film produs de ABC. De aceea efectele, cascadoriile și grafica for fi întotdeauna cu un pas în urmă.

Nu în ultimul rând, acum câteva zile a fost sfârșitul primului sezon, deci SPOILERS AHEAD pentru cei care n-au văzut până acum serialul, dar nici Captain America: The Winter Soldier. Nick Fury apare pe la jumătatea acțiunii, îl ajută pe Coulson să salveze SHIELD și îi oferă cheile companiei.

Asta înseamnă că Clark Gregg trebuie să apară neapărat în Avengers: Age of Ultron. Deocamdată Coulson nu apare în lista de personaje din filmul ce va fi lansat în 2015. Iar asta poate supăra niște fani.


Comments

2 responses to “Câteva probleme cu Agents of S.H.I.E.L.D.”

 1. Serialul este in waiting-list-ul meu. As cam avea niste asteptari, nu de genul filmelor Marvel, dar totusi. Ce-mi recomanzi, deci?
  PS: Imi place noua tema a blogului

  1. Dan Pandrea Avatar
   Dan Pandrea

   Serialul nu e cine stie ce la capitolul story. Da, sunt niste rasturnari de situatie ok si scenaristii au reusit sa lege serialul de Thor 2 si Captain America 2, insa ceva imi spune ca puteau mai bine. Daca esti fana Marvel, descarca-l.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.