Câteva cuvinte despre căștile Canyon CNL-HP04J

Am vorbit deja despre experiența cu mazărea și bețele chinezești, eveniment ce mi-a adus o pereche de căști Canyon CNL-HP04J. Dacă tot am avut ceva timp la dispoziție să le testez, am decis să scriu câteva rânduri despre cum e sună o căștile cu design japonez.

În primul rând le-am testat foarte puțin afară, când m-am întors de la evenimentul de mai sus, când era foarte întuneric și nu m-a văzut aproape nimeni. De aici vă dați seama că dacă nu ești hipster nu prea ai ce face cu căștile astea. Vorbim însă despre design și știu prea bine că gusturile se discută.

Trecem la lucru ce contează cel mai mult: calitatea audio. Aici nu am nimic de obiectat și cu siguranță vă întrebați dacă nu am luat-o pe câmpii sau dacă cei de la Canyon m-au plătit în euro sau echivalentul navetelor de bere. Nu e cazul ,dar în situația căștilor despre care vorbim trebuie să fim realiști: valoarea acestora este în jurul a 50-60 lei, deci nu poți să te aștepți la o calitate ce-ți va gâdila în mod plăcut auzul. Pentru valoarea lor căștile se aud bine, le-am testat ascultând muzică, dar și încercând sfera jocurilor. Din punctul meu de vedere căștile oferă și o spațialitate bună, nu invadează urechea.

Conform paginii oficiale a produsului, căștile Canyon CNL-HP04J sunt foarte ușoare: 0.1641 kg. Dacă nu știți la ce să raportați această greutate, gândiți-vă că venerabilul Nokia E90, ultimul din seria Communicator, se duce la 200 grame. Drept urmare căștile sunt aproape insesizabile ca greutate. Dar cu siguranță le vei observa în oglindă și când mergi pe strada, privindu-ți umbra.

A fost un singur lucru ce m-a incomodat: lungimea cablului. La 1.8 metri mi se pare exagerat… încă 2 centimetri și ma ajungeau.

Încă o dată mulțumesc celor de la BorțunOlteanu pentru invitația la evenimentul Canyon Rising Sun & Stripes (propun ca următoarea colecție să aibă ca temă Miorița).

[nggallery id=45]


Comments

One response to “Câteva cuvinte despre căștile Canyon CNL-HP04J”

  1. […] Cea mai bună aplicație rămâne iTunes. Poate oferi ore bune de distracție, chiar dacă nu ai prea multă muzică prin calculator. Aici este și partea frumoasă a lipsei unui radio încorporat. În fiecare săptămână am parte de podcast-uri ale unor mari producători de muzică electronică. Binențeles că iTunes include și partea de video. E puțin mai complicată importarea de video-uri, dar cu un convertor bun (Xilisoft) îți faci treaba. Am vrut să mă uit la un film bun sâmbătă dimineața, pe drumul dintre București și Buzău. Source Code a fost alegerea și nici nu știu cum a trecut timpul. Îmi mențin părerea în legătură cu căștile Apple și recomand cu căldură orice altă pereche de căști (dacă sunteți mai hipsteri sau doritori de culori tari, aruncați un ochi aici și aici). […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.