Cătălin Drulă este noul ministru al transporturilor

Avem guvern, avem și un nou ministru al transporturilor. Cătălin Drulă a făcut parte din Comisia pentru Transporturi și Infrastructură a Camerei Deputaților timp de 4 ani. Înainte de asta, a fost consilierul lui Dacian Cioloș pe probleme de transport, în cele 10 luni de guvern tehnocrat. Este și co-fondator al Asociației Pro Infrastructură.

Cred că pentru prima dată avem un om cu adevărat pasionat la Transporturi. Pasionat la modul în care face genul ăsta de analize despre problemele pe care le avem. Intențiile și ideile bune sunt acolo, însă așteptările sunt foarte mari din cel puțin două locuri. În primul rând e vorba de cele ale electoratului USR-Plus și ale nehotărâților. “Ați ajuns la guvernare, acum să vă vedem”. În al doilea rând, Cătălin Drulă trebuie să bifeze bile albe și față de comunitatea celor care susțin proiectele de infrastructură.

Știu că o să fie greu, așa că singura mea așteptare este să evite măcar gargara obositoare a predecesorilor săi. Vedem la final de 2021 ce a făcut în primul an.

Foto via


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.