Cat de departe ai merge pentru €200.000?


Sunt sigur că fiecare dintre noi s-a gândit la ce ar face dacă premiul 6/49 ar ajunge în contul personal. Mă rog: după plata impozitelor suma ar fi mai mică, dar deloc de neglijat. Cum sună €200.000? Ce contează dacă sunt impozabili? La cât a crescut euro în ultima perioadă suma asta ți-ar garanta confortul propriei case, posibilitatea de a te dezvolta în orice domeniu și ceva bani puși deoparte ca să mai pleci din când în când în vacanțe.

Niște oameni talentați vor merge până în finala X Factor și vor arăta de ce vocea și pasiunea lor merită premiul cel mare. Ei și-au ales drumul, un parcurs ce va începe în seara asta pe sticlă, pe același post Antena 1, la aceeași oră 20:30. Dacă ați citit cum a fost la audiții atunci știți că al doilea sezon X Factor promite foarte multe voci bune.

Voi cam cât de departe ați merge pentru €200.000? Aparent pe cei de la Holograf (și automat pe Dan Bittman) nu îi interesează banii, pentru că moneda lor de schimb se calculează în iubire:

Eu voi continua să vă stresez cu X Factor, nu de alta dar oamenii de acolo s-au gândit că aș fi bun de blogger oficial și m-au invitat să fac cunoștință cu juriul (doar băieții, că Delia e în luna de miere). Dacă sunteți fani ai paginii Music Oriented Blog veți găsi acolo actualizări, poze și video. Dacă nu sunteți fani (nu v-ar fi rușine? :D) vă invit să dați un like în caseta din dreapta. Ceilalți bloggeri oficiali sunt Ștefan (pe care l-am cunoscut la Webstock-ul de acum 2 ani) și doi oameni pe care nu i-am vazut până acum, dar care scriu bine.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.