“Am câștigat cel mai mare concurs de DJ din Europa!”

Published by Dan Pandrea on

La sfârșitul lunii iunie primeam un telefon prin care eram anunțat ca unul dintre câștigătorii unui concurs de mixat. Realizat cu ocazia unui concert la Arenele Romane, concursul premia câștigătorii, printre altele, cu câteva minute de set, între headlinerii evenimentului.

Nu știu cum ați trăi voi aflarea veștii că urmează să mixezi la Arenele Romane, dar eu am fost extrem de fericit în momentele alea. Eh, imaginați-vă cum este să spui “Am câștigat cel mai mare concurs de DJ din Europa!”.

Asta pentru că New Yorker a pus-o de un concurs foarte tare, NYDJAY by NEW YORKER, numai amploare acestuia fiind suficientă pentru a vă convinge să participați. Ca să încălzească bine terenul înainte de competiția finală din Ibiza (da, finaliștii vor merge acolo și își vor trăi visul de a mixa în capitala muzicii electronice), New Yorker va organiza 11 gig-uri prin toată Europa, inclusiv în București (pe 17 martie).

Spre deosebire de cele câteva minute în care am mixat vara trecută, cel mai bun dintre înscriși va câștiga practic o carieră de DJ, asta pentru că organizatorii pun pe masă un contract cu SUSHI 3000, agenția de booking germană, care se ocupă, printre altele, de Axwell, Ingrosso, Tiesto, Alesso, Fedde Le Grand, precum și de imaginea concursului, DJ-ul spaniol Danny Avila.

Doi la mână, organizatorii îl vor sui frumos în avion pe câștigător și îl vor pune pe lista de artiști a 10 evenimente din toată Europa și, dacă vă mână puțin mândria națională, aflați că, pe lângă acestea, NYDJAY by NEW YORKER vă pune pe scena următoarei ediții a Festivalului Untold! Și cred că despre Untold nu mai are rost să vă spun cât de reușit e.

Trei la mână și poate cel mai important premiu: câștigătorul va acumula stări și amintiri pe care nu le va uita absolut niciodată. Emoția primului set în fața a mii de oameni, cunoașterea celor care fac din EDM un mod de viață apreciat de milioane de fani din toată lumea și, binențeles, uriașa experiență pe care o va aduna pe parcursul celor 10 gig-uri.

“Dar eu nu am cum să câștig! Participă prea multă lume! Ce rost are?”

Și aici revin la episodul pe care l-am trăit în această vară. Am plecat de la ideea că mixul pe care l-am înscris atunci îmi dă ocazia de a mă reîntoarce în perioada anilor de liceu și de facultate, când învățam ce-i ăla un beatmatch și nu ratam nicio emisiune de profil și niciun EP sau album.

Așa că vă invit să regăsiți pasiunea pentru muzica electronică, să înregistrați un mix de maxim 20 de minute și să-l înscrieți pe site-ul dedicat competiției NYDJAY până pe 29 ianuarie, ora 12PM CET.

Succes!


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.