Câștigă un iPad mini și mixează în fața a mii de oameni!

În universul DJ-ilor există două tabere: cea a clasicilor care se delimitează complet de laptopuri în timpul seturilor (mai demult, clasicii nu concepeau altceva în afară de vinyl) și cei care folosesc absolut orice gadget pentru a scoate un mix memorabil.

Dacă preferi a doua tabără, BestMusic și iCentre au demarat un concurs fain, cu premii foarte tari – 5 iPad mini și 5 slot-uri a câte 20 de minute în cadrul Shine Festival (1-2 iunie), unde poți mixa în fața a mii de oameni.

Regulamentul e simplu: trebuie să încarci un clip video (minim 720p), în care organizatorii să te vadă cum mixezi pe un iPad sau un iPhone, iar dacă publicul și juriul consideră că ești material de DJ, te alegi cu un iPad mini și un set de 20 de minute. Clipul trebuie încărcat pe Vimeo sau Youtube și trimis prin formularul de participare până pe 27 iunie.

Dacă nu știi de unde să începi, găsești aici o listă de aplicații de mixat pe iPhone sau iPad. Personal, sunt foarte tentat să particip la concurs, mai ales că, în urmă cu ceva ani, chiar am făcut un mix de vreo 20 de minute. Just in case.

PS: Dacă te-am făcut să participi la concurs, lasă în comentarii un link cu mixul tău.

foto via

 


Comments

One response to “Câștigă un iPad mini și mixează în fața a mii de oameni!”

  1. […] ați urmărit ce am scris în ultima vreme, atunci știți de concursul cu mixurile. Până la urmă, am înscris un mix și am ajuns pe scena Arenelor Romane, în cadrul Shine […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.