Sâmbătă a fost genul ăla de zi în care rufele s-au uscat într-o oră (sau poate chiar mai puțin). A fost și ziua în care am trecut pe la Bucharest Food Festival.
S-a ținut în Herăstrău, la Roaba de Cultură. A adunat the usual suspects când vine vorba de street food și a adăugat o scenă și mult loc de stat pe iarbă. Nu știu dacă organizatorii aveau în plan ca lumea să se calce în picioare pe la standuri, dar canicula a mai rărit din audiență. Iar asta este cel mai bun lucru care se putea întâmpla evenimentului.
A fost loc pe iarbă, în fața scenei, chiar și la mesele puse între standuri. Cât să te poți bucura de mâncarea din jur. Prima porție a fost un grilled cheese sandwich, cu brânză gouda de la Say Cheese. Dacă îi mai prindeți pe la evenimente, faceți-le neapărat o vizită.
A doua porție a fost de la Camionetta. Merg la ei ori de câte ori îi prind pe la vreun festival de genul ăsta. Ultima dată i-am vizitat la Femei pe Mătăsari, unde a fost călcare în picioare și am stat vreo jumătate de oră la coadă. Sâmbătă am fost a doua persoană la rând. Ca de obicei, pizza chorizo este una dintre cele mai bune pe care le puteți mânca.
Ultima porție de sâmbătă a fost burger-ul lui George (George’s Burger) de la Circus Pub. Pe cât de mic, pe atât bun și de bine făcut. Carnea gătită foarte bine, sosul picant dumnezeiesc. Cartofii ok.
Bucharest Food Festival a ieșit bine. Mai importantă decât mâncarea în sine a fost faptul că oamenii au avut loc să se relaxeze și să se bucure, în schimb, de aglomerarea de arome.
Leave a Reply