Cand Frankenstein riposteaza

gigi

Îl plângeți pe Ștucan? Permiteți-mi să râd până mă doare burta. Scurt, pentru cei ce nu au aflat despre ce e vorba: Cosmin Știucan, realizator Sport.ro, îl atacă pe Becali cam în fiecare emisiune. Becali spune că nu mai lasă trustul Media Pro la conferințele de la palat (care, btw, e proprietate privată). Singura excepție e concedierea lui Știucan. Media Pro se conformează și Ștucan e pa. Toată presa de sport deplânge soarta presei de sport.

Bă, voi sunteți ipocriți? Arhi zice că e încălcare a libertății. E pe naiba! Becali a fost vaca de muls pentru audiențe timp de atâția ani, presa de sport l-a periat cu cea mai catifelată limbă, în cele mai umbroase locuri și l-a urcat pe un soclu de pe care nu mai poate fi dat jos. Așa se întâmplă când creezi monștri mediatici: crezi că îi poți controla, că sunt ai tăi. Uite că Becali are o trăsătură dominantă, pe care minunații de la Sport.ro, în frunte cu mirificul Ștucan, au uitat-o: Becali e orgolios. Nu cred că ați priceput: luați toți patronii orgolioși de Liga 1, adunați și tot nu ajungeți la Becali. Așa e orgoliul lui Becali. Să mai vorbim de încăpățânare?

Problema presei e că au făcut din Becali un subiect care vinde și dacă se scobește în nas la 2 dimineața. Rămași fără chifla ce le oprește lipirea stomacului de șira spinării, marii deontologi sunt nevoiți să se facă preș în fața patronului Stelei. Din astea trei paragrafe vă puteți da singuri seama la ce nivel e presa din România. Da, la ăsta!

Exercițiu: intrați pe gsp și prosport și vedeți câte știri cu Becali sunt pe prima pagină. E incredibil câtă virginitate emit prețioșii din presă…


Comments

One response to “Cand Frankenstein riposteaza”

  1. […] Dan Pandrea scrie în general despre muzică și divertisment online, de data asta pune punctul pe I în scandalul Sport.ro vs Becali – Când Frankenstein ripostează. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.