Călătorie la Brasov şi concertul ATB

Am facut multe legături între concertul ATB de acum două zile şi cel de acum aproape 5 ani de la Peninsula. A fost în afara Capitalei, am mers cu trenul, am stat printre oameni necunoscuţi şi m-am bucurat de muzică.

Aşa că sâmbătă la ora 16 părăseam Bucureştiul şi mă îndreptam cu o viteză ameţitoare către Braşov, în Acceleratul de Sighetul Marmaţiei. Apăsăm puţin pe fast forward şi ajungem la ora 11 jumate, moment în care îmi fac intrarea în clubul Kasho şi încep să vânez locurile din care aş putea să îl văd pe Andre mai bine. Din start spun că respectivul club nu este făcut pentru concerte ale DJ-ilor în condiţiile în care există o scenă mică lângă pupitrul DJ-ului, iar cei ce nu reuşesc să ajungă acolo nu pot să îl vadă mai bine pe cel ce este sufletul petrecerii.

Aşa că m-am orientat către locuri mai înalte şi de acolo am putut să îl văd foarte bine pe Josh Gallahan în deschidere, apoi pe ATB. Nu pot să încep direct cu Andre, aşa că primele cuvinte îî sunt dedicate lui Josh, omul care este însărcinat cu tranziţia de la ciocănelele noastre către progressive şi trance… şi i-a ieşit foarte bine, mai ales cu ultima piesă: Sun and Moon.

Nu mă aşteptam ca ATB să intre la pupitru fix pe lângă noi, dar neamţul s-a strecurat prin aglomeraţie cu ajutorul băieţilor de la pază. Fanii au început să fiarbă şi Andre a început setul cu varianta vocală a piesei Distant Earth. Din acel moment setul lui a fost bun, poate chiar prea bun având în vedere că în setul de la ASOT 500 a avut ceva probleme. A avut constanţă, a ţinut publicul în priză, l-a implicat şi l-a distrat – adică ce ar trebui să facă un entertainer. Concertul a fost şi mai reuşit pentru mine în condiţiile în care am avut o poziţie excelentă şi am reuşit să prind câteva cadre cu Canon-ul Andrei.

Finalul a fost unul extrem de reuşit, pentru că mi-a îndeplinit dorinţa de a auzi piesa What about us într-un club, dar şi pentru că a mai continuat cu încă o piesă drum and bass, My Everything. Ultima piesă îmi confirmă faptul ca 9PM va rămâne o creaţie de geniu. Ţineţi con că piesa asta a ieşit acum aproape 14 ani şi încă sună foaaarte bine în club.

Concertul s-a terminat puţin după ora 3, ATB a trecut din nou pe lângă noi probabil cu gândul la următorii fani pe care avea să îî facă fericiţi. La 5:30 am decis că e cazul să părăsesc Kasho şi să mă odihnesc.

După încă două ore Acceleratul meu avea să ajungă în Sighetul Marmaţiei.

foto


Comments

One response to “Călătorie la Brasov şi concertul ATB”

  1. […] Punk. Din acel moment piesele au început să curgă, am reascultat Apollo Road, același din concertul ATB de la Brașov și am putut să vedem cum tricouri Dash Berlin zboară din mâinile DJ-ului și cum […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.