Buna ziua! Aveti trafic?

Published by Dan Pandrea on

Logitech MX Anywhere 2

Vrei sa faci trafic? Ia-te in gura cu Badea sau Zoso. Kinky ar fi sa o faci cu amandoi deodata. Ideea e ca o sa fii repede pus la zid daca nu vii cu argumente solide impotriva opiniilor respectivilor domni. Injuriile nu au ce cauta in dialogul dintre bloggeri… pacat ca firea umana se mai lasa condusa din cand in cand de latura animala, nerationala.

Spun asta deoarece am gasit un articol pe site-ul lui Zoso. Am facut putin research despre personajul in cauza si ma rezum la cateva cuvinte: sper ca e doar o faza trecatoare, un cheag comportamental in dezvoltarea unei persoane, altfel nici-o flacara violeta altoita cu icoana lu’ Tata Puiu’ nu ne salveaza de ceea ce vine din urma.

PS: M-am indeletnicit cu treaba asta pt ca Zoso s-a luat de un concetatean de-ai mei si voiam sa vad daca bate campii cu gratie… ceea ce nu s-a intamplat.

Categories: Uncategorized

2 Comments

KronosBlog · March 18, 2010 at 22:23

LA faza cu trafic chiar ai gresit! Daca Zoso mi-a pus o poza cu articolul meu la el pe blog, asta nu inseamna ca mi-a dat mie trafic!

    admin · March 19, 2010 at 17:20

    E vorba de principiu aici, tu fiind ultimul exemplu. Cine e suficient de curios, cauta subiectul despre care se discuta.

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.