Categories
Muzica

Bon Jovi în concert – vedere de la Peluză

Din start menționez că nu sunt un fan Bon Jovi, cunosc câteva dintre melodiile lor și cam atât. Este pentru prima dată când am asistat la un concert de o asemenea anvergură și pot spune că am fost foarte plăcut surprins.

Câteva dintre aspectele ce m-au încântat: Bon Jovi și echipa lor au oferit publicului un concert ce ar trebui să devină standard pentru toate formațiile care prestează live. Sunet, lumini, regie și nu în ultimul rând – melodiile. Pot spune că m-a încântat publicul foarte mult – din spate s-a putut vedea cum acesta răspunde la provocările solistului și cum cântă alături de el… până și Jon Bon Jovi a fost impresionat! Având în vedere că am ajuns la concert la 7, mi-a plăcut vremea perfectă pentru un concert în aer liber.

Lucrurile ce nu mi-au plăcut țin de detaliu și nu au influențat direct calitatea spectacolului. Concertul Bon Jovi din Piața Constituției va rămâne pentru mult timp în memoria mea datorită energiei unei formații ce prestează de 30 ani și pentru seriozitatea, punctualitatea și pasiunea de care au dat dovadă.

foto

By Dan Pandrea

Content Editor. Copywriter. Pasionat de fotografie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.