Categories
Comunicare

Blogosfera nu știe cum se face Live Blogging

Cu ocazia Social Media Summit 2014 am tot așteptat să văd dacă poate se prinde cineva de cum se face un live blogging decent. Nu mă refer la notarea ideilor principale discutate, ci la afișarea acestora pe blog.

Pentru că celor mai mulți li se pare normal ca cea mai nouă informație să fie tocmai la fundul articolului, aflați că există soluții foarte simple ca să aveți un articol ce afișează cea mai nouă informație la începutul luii. Și nici măcar nu trebuie să fiți ingineri! Pur și simplu descărcați un plug-in de live blogging, îl instalați și îi dați drumul.

Ăsta de exemplu.

By Dan Pandrea

Content Editor. Copywriter. Pasionat de fotografie.

4 replies on “Blogosfera nu știe cum se face Live Blogging”

Fac o lista cu cei ce au folosit plug-in-uri de live blogging pe articolul asta. Live blogging-ul de la Webstock 13 e facut cu plug-in.

Hai că am dat „Post Comment” înainte să termin de scris. :)) Voiam să spun că degeaba pui informaţiile în ordinea de care zici tu, dacă nu încerci să le sintetizezi cum trebuie. Mie mi se pare inutilă, spre exemplu, fraza asta: „Trăi-v-ar familia, câte greșeli în exprimare din partea publicului!”. Mai ales că-i frază de încheiere a live blogging-ului.

Dupa mine ordinea e ultima grija. Important e sa scrie! Si sa isi scrie propriile pareri. Mi se pare penibil cand vad 20 de bloggeri la… orice eveniment vrei tu. Sa zicem unul cu Bogdan Naumovici. Si se agita toti sa stea in fata ca sa scrie pe twitter:
“Bogdan N.: “publicitatea este …..”
“Bogdan N.: “reclama…..”
Te-ai prins la ce ma refer.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.