The Bomb Will Be Planted!

Published by Dan Pandrea on

Când mi-a zis Toma că pregătește un Bloggers LAN Party mi-am spus că asta e șansa de a demonstra că talentul la Counter Strike e invers proporțional cu traficul pe care îl am pe blog. Pe lângă Counter Strike aștept și un DotA, versiune a Warcraft care mi-a mâncat anii adolescenței și nopțile din weekend.

Noaptea respectivă va fi fără telefoane, fără mail-uri, fără mesaje de la iubi. Multe porcăieli, mulți pumni bătuți în tastatură, mult fum de țigară și multă gălăgie. Important e că la final vom vrea și a doua ediție.

PS: Cică vor fi și premii puse în joc. Nu-mi pasă! Voi fi acolo pentru campat cu AWP-ul și rupt eroi în două cu Bounty Hunter și Sniper!

PS2: Dacă mă vedeți pe Twitter folosind #blp1, să știți că e hashtag-ul oficial. Toshiba, Maguay, Romtelecom și ROCCAT se vor minuna de headshot-urile pe care le primesc :))


2 Comments

Laurentiu Buica · November 22, 2012 at 19:20

Ah, da :)) Fumul de tigara nu e optional. Ca la Romtelecom in sediu nu se fumeaza :)) Siii, te pricepi mai bine la CS si DoTA in detrimentul traficului pe blog, nu-i asa?

    dan · November 22, 2012 at 19:23

    Pai ce LAN Party mai e ala daca nu vezi monitorul de fumul de tigara? Raspuns la intrebare: da.

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.