bloggers lan party

Bloggers Lan Party: anii mei si tineretea

bloggers lan party
Acum câteva săptămâni am primit o veste de la Toma: aceea că ne vom strânge 24 de hăndrălăi și ne vom ciurui unii pe alții în Counter-Strike și alte shootere. Alea de pe vremuri, oldies but goldies.

În timp ce armata trecea pe sub Arcul de Triumf, noi deja ne împrăștiam creierii în Quake și Counter-Strike-ul (cel de toate zilele). De departe 1.6 a fost cel mai prezent pe cele 24 monitoare, fiecare dintre noi trecând prin perioada aia când stăteam cu orele prin sălile de net (în afară de Hoinaru și Haotik). Despre organizarea evenimentului nu am prea multe de spus: Toma s-a descurcat admirabil în adunarea oamenilor, dar și a celor de la Toshiba, Roccat, Maguay, Ubisoft, PC Garage și Romtelecom (PS: sala lor de conferințe e excelentă pentru un lan party, poate mai facem :D).

Acum că am terminat cu oficialitățile, vreau să vorbesc un pic de însemnătatea evenimentului de sâmbătă. Suntem bărbați. Ne plac lucrurile mari, gălăgioase și violente, toate transpuse în jocurile video. Ne place să râdem, să înjurăm și să urlăm de fericire. Sau cel puțin așa făceam eu când eram prin liceu. Cred că de teama oficialilor (și că ne ia Toma pe toți la bătaie) mulți au fost rezervați în exprimare, ba chiar s-a lăsat cu aplauze (majoritatea pentru Haotik).

Drept urmare iau prima ediție a Bloggers Lan Party ca pe un meci amical. La următorul aștept mai multă determinare (mai ales din partea mea, uitați-vă aici la un rage face autentic), mai multă acțiune și mai multă expresivitate.

Dintre cei 24 am remarcat doi foarte buni la CS: Andu că era strateg, David că îi culca pe toți. Restul s-au învârtit frumos în clasament, iar cei mai buni au plecat acasă cu niște șoareci de gaming, hard-uri externe și un display de toata frumusetea.

PS: titlul se referă la faptul că în liceu puteam să duc multe ore de gaming fără nicio problemă. După primul Bloggers Lan Party toți au plecat cu ochii injectați 🙂

PS2: Puteți vedea mai multe poze de la Bloggers Lan Party aici. Avem și video 🙂


Comments

2 responses to “Bloggers Lan Party: anii mei si tineretea”

  1. […] Dan ”Must. Kill. Everyone.” Pandrea – Bloggers Lan Party – Anii mei și tinerețea […]

  2. […] câțiva dintre bloggerii adunați am discutat despre Bloggers Lan Party și am încercat să facem un recensământ al viilor de după maratonul de 10 ore. Aparent eram […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.