Bloggers LAN Party ajunge la ediția #9

Pe măsură ce înaintez în vârstă, îmi dau seama că tare bine era în liceu, când făceam long night la sala de net de lângă Hașdeu (Buzău). Erau nopți de Counter Strike, DotA, World of Warcraft și FIFA, pline fum și puștani care nu își făceau griji că ieșeau din sală la 7 dimineața cu ochii injectați.

Vreo 10 ani mai târziu și cu o lege a interzicerii fumatului în spațiul public aproape aprobată, Bloggers LAN Party revine cu a noua ediție, Starcraft, FIFA, Guitar Hero, Mortal Kombat X și Hearthstone și ceva boardgames.

N-aș fi vrut să fac un mare caz din ediția asta, însă mă aflu în ingrata postură de a nu fi jucat nici măcar un minut Starcraft. Nici originalul, nici cel mai recent update, Legacy of the Void. Așa că, am nevoie de un împătimit care să mă ajute să nu mă fac de râs în fața tuturor.

Așadar, convinge-mă printr-un comentariu că poți rupe capete la Starcraft II, chiar dacă o să ai un uber-noob în echipă și sâmbăta asta vii cu mine la #BLPA9. Mâine te anunț dacă sâmbătă vei fi toată ziua la Impact Hub.

For the Horde sau ceva de genu’.

Bloggers Lan Party 9 (#BLPA9) este un eveniment Eventur susținut de HTC, Digi Net,MavenHut, Bitdefender Antivirus, Blizzard, ASUS, Native Box, Calif, UBER, cu suportul Impact Hub.


Comments

6 responses to “Bloggers LAN Party ajunge la ediția #9”

 1. Problema mea este ca nu mai am rabdare sa joc strategii. In generala si liceu aveam. Jucam BroodWar si eram protoss. Puteam fi invins doar daca aplicai rush-ul pe mine. Daca ma lasai sa ma dezvolt nu prea mai aveai sanse.

  Ma tenteaza evenimentul de maine, dar doar pentru cele 2 jocuri de PS4, in special MK. As vrea sa butonez starcraftul, sa vad cum e, dar cu siguranta rabdare sa ma reapuc de strategii nu mai am.

  Sper ca prin acest comentariu nu mi-am taiat craca de sub picior :))

  1. Dan Pandrea Avatar
   Dan Pandrea

   Măcar nu sunt singurul care recunoaște că n-are habar de Starcraft.

   1. Candva aveam habar si eram chiar bun. Acum imi lipseste rabdarea. Decat o partida de peste o ora de StarCraft nu mai bine o cafteala de cateva minute la MK, te racoresti si apoi poti face altele? 😀

 2. Salut, Dan!

  Dom’le, o să fiu cinstit. Singurul joc la care nu iau bătaie este X și 0. Nu în sensul că sunt învingător, dar reușesc tot timpul remiză. Nu știu cum se face. Partea bună este că știu să pierd frumos, deci poate mergem să facem o surpriză plăcută din moment ce plecăm cu nici măcar șansa a 2-a.

  Thanks!

  1. Dan Pandrea Avatar
   Dan Pandrea

   Bun, deci am cu cine să-mi înec amarul.

   1. Trebiue să mai și piardă cineva. Mulțam fain!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.