Bloggers LAN Party 6 aduce jocurile pe care mi le doream

Am mai vorbit despre Bloggers Lan Party, chiar am participat de două ori (prima dată aici, a doua oară aici) și weekend-ul următor are loc a șasea ediție cu FIFA 15 și DotA 2, printre altele.

Am amintiri vii despre ambele jocuri. Primul a fost FIFA in “sălile de calculatoare” de pe vremuri. Începând cu World Cup ’98 până la FIFA 2006, am fost un frecvent apăsător de tasta de sprint. Mai târziu, am experiementat FIFA pe Playstation 3, enervând colegul de apartament în meciurile în care jucam cu Barcelona împotriva Realului. Bine, mi-o luam și eu de multe ori de la Ronaldo și Benzema, însă au fost vremuri frumoase petrecute într-un apartament din Pantelimon cu Baicului.

Cu toate astea DotA rămâne jocul preferat. Pornit dintr-o banală hartă de Warcraft, DotA a fost dezvoltat de Guinsoo, care ulterior a stat la baza League of Legends, și Icefrog, care acum este responsabil de DotA 2 (deținut de Valve). DotA este un joc care m-a impresionat atât de mult, încât știu la ce sală de net, pe ce calculator și cu ce erou am jucat prima dată. Pentru buzoieni: sala de net Nufărul (avea numele împrumutat de la spălătoria de lângă, din zona Obor), ultimul calculator de pe dreapta.

Primul erou DotA a fost Juggernaut, pentru că avea un ultimate skill al naibii de bun în situații de 1v1. De atunci au trecut multe patch-uri, o achiziție făcută de Valve, o a doua generație cu grafică mult mai bună, reguli ușor schimbate și noi eroi. În momentul de față am simpatii pentru Spectre, Dazzle, Necromancer, Sniper, Huskar, Crystal Maiden și probabil alții. Sper doar să pot să ma sincronizez cu băieții să mai jucăm pe viitor, ca să nu mai avem astfel de performanțe.

Așadar, Bloggers Lan Party 6 va fi cu adevărat special, pentru că va conține acele jocuri cu care am crescut.

Bloggers Lan Party 6 este un eveniment susținut de AV Store și MavenHut, Parteneri: AMD și Impact Hub.

 


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.