Black Friday Pro la F64

scris de

in

Cred că Sony nu este foarte deschis la a participa la campanii de tipul Black Friday. Nici anul trecut nu s-au omorât cu o prezență puternică în campaniile Black Friday, alegând să se mulțumească cu evenimente de tipul “Zilele Sony“.

Cu toate astea, Black Friday Pro de la F64 aduce două produse care dau bine împreună. Primul dintre ele este obiectivul 50mm F1.8, în versiunea full frame. Prețul din ultimele campanii a fost de 1100 lei, până duminică este 999 lei.

Al doilea exemplu este și cel mai ieftin aparat Full Frame pe care îl puteți lua în campania asta. Este vorba de prima genrație Sony A7. 24 de megapixeli, sistem hibrid de focalizare, 5fps, înregistrare Full HD la 60fps și vizor electronic. Ca orice mirrorless, pe un Sony A7 puteți adapta cam orice obiectiv vintage. Prețul din campaniile normale este de 3999 lei. F64 îl dă la 3299 lei până duminică. Nici a doua generație de Sony A7 nu are un preț rău – 4799 lei (marele avantaj este stabilizarea optică a senzorului).

4298 lei pentru un aparat foto full frame nou, cu obiectiv de portret inclus nu sună rău deloc. Poate de Black Friday-ul clasic vedem și un a6300 la ofertă.

Photo by Steven Wang on Unsplash


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.