Bitza: surprinzator

Dincolo de faptul că în loc de 12 finaliști sunt 15, iar preferatul meu a devenit un alt concurent, m-a surprins extraordinar Bitza, omul care a venit la X Factor să-l ajute pe Cheloo în luarea deciziilor cele mai grele.

Mi s-a părut ciudat cadrul cu cei doi în prim plan. Serioși, cu priviri analitice și notând meticulos despre concurenți. Cheloo l-a lăsat pe Bitză să dea sfaturi concurenților: emoțiile sunt naturale, uită-te la public etc. Până la urmă mi s-a părut firească alegerea lui Cheloo de a-l chema pe Bitză. Oamenii colaborează de ani de zile și chiar și acum îmi aduc aminte de “Nicio lacrimă” a lui Ombladon (Bitză făcea backing).

Alegerea finaliștilor mi s-a părut logică. Am spus la începutul articolului că preferatul s-a schimbat. Nu pot să-i acord șanse lui Marian Stancu, din moment ce acum face parte dintr-o trupă. M-am orientat către Dragoș Udila. Abia aștept să văd cum se descurcă în prima gală, însă cred că va deveni destul de repede un preferat al publicului.

Cum vi s-a părut Bitza? X Factor de duminică?

Și dacă tot vorbim de gală, de săptămâna asta îmi intru în serios în rolul de blogger oficial. Voi sta mai mult prin culise și voi încerca să surprind absolut tot ce mișcă înainte de intrarea în scenă: emoții, încurajări și ultimele aranjări ale garderobei. Voi face câte o galerie foto pentru fiecare gală în parte. Pentru pozele în direct, urmăriți-mă cu încredere pe Twitter și împușcați un like pe pagina Facebook. Galeriile foto vor urma la scurt timp după încheierea emisiunii.

PS: Opiniile voastre contează foarte mult. Bloggerii oficiali vă vor arăta tot ceea ce nu vedeți pe TV. Ne vedem în gale!

PS2: Poza e luată de pe pagina lui Bitză.


Comments

5 responses to “Bitza: surprinzator”

 1. Valentin Avatar
  Valentin

  Salut, as avea si eu o intrebare la tine. Stii unde se tin mai exact galele x factor in Bcucuresti? Si pe ce baza se va face intrarea in sala? Este gratuita? Eu as veni tocmai din Galati si … imi trebuie sa merg la sigur … Mersi

  1. Galele au loc la Studiourile Castel Film din comuna Ciolpani, Sat Izvorani. Pentru acces iti recomand sa fii cu ochii pe pagina lor oficiala. Anul trecut au tot facut concursuri.

 2. Cum se poate intra la gale? Din cate am inteles, aseara era un nr. mare de persoane in zona Castel Film. (nu pot crede ca toti asteptau gala de azi), doar ca pe site nu exista niciun fel de informatie despre locatie si acces. Poti sa ma ajuti?

  1. Voi reveni cu un raspuns cat de curand.

 3. Bacila Alina Avatar
  Bacila Alina

  Buna uite am vazut comurile anterioare 🙂 si eu as vrea sa merg la gala de saptamana asta doar ca la fel si eu vin de la Satu Mare si am foarte mare nevoie sa stiu daca sigur o sa pot intra sau nu . Daca ma poti ajuta iti multumesc mult de tot 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.