Beats Studio Buds: primele impresii

Vechea pereche de BeatsX s-a hotărât să-mi redea conținutul pe o singură cască, așa că am zis să-mi iau una nouă. Știu că există Beats Flex, practic urmașul Beats X, dar am zis să nu risc aceeași problemă. Ca urmare, m-am orientat către ceva true wireless. Am avut câteva lucruri în minte când am ales Beats Studio Buds:

 • calitate audio asemănătoare cu BeatsX;
 • conectare și comutare rapide în ecosistemul Apple;
 • baterie decentă.

Beats Studio Buds se descurcă bine la toate lucrurile de mai sus, ba chiar plusează prin bateria suplimentară din carcasă.

O pereche de căști Beats Studio Buds, așezate în carcasă.

Apelurile nu sunt un lucru care mă interesează în mod neapărat. Spre deosebire de AirPods, țineți cont că microfonul se află pe o singură cască, cea stângă.

Cealaltă pereche de căști pe care o folosesc aproape zilnic este Sony WH-1000XM3. Din acest motiv, funcțiile Noise Cancelling și Transparency de pe Beats Studio Buds mi se par slabe. N-am pretenția ca o pereche de dopuri să ofere aceeași performanță precum niște căști over ear, însă diferența este de la cer la pământ.

Noise Cancelling nu face mare lucru, așa că îl țin oprit. Partea bună e că așa măresc autonomia bateriei cu 3 ore (până la 8 la o singură încărcare).

Funcția Transparency este, de asemenea, aproape inutilă. Din câte îmi dau seama, Beats a aplicat un filtru low-cut și a mărit sensibilitatea microfonului, fără să țină cont că au ridicat și zgomotul de fundal. Dacă activez Transparency în timp ce ascult muzică, tot trebuie să le dau jos sau să reduc volumul cât mai aproape de 0 ca să aud ce se întâmplă în jur. Așadar, cam degeaba.

Există căști cu Noise Cancelling și Transparency mai bune la 640 de lei? Probabil că da, însă nu se integrează atât de bine în ecosistemul Apple. Atât timp cât vă setați corect așteptările, Beats Studio Buds pot fi o pereche decentă de căști.

2 Comments

 1. Ce te-a facut sa alegi Beats in loc de AirPods?
  Si de ce ai schimbat tema site-ului?

  • Prefer dopurile cu membrană și Pro-urile sunt prea scumpe pentru ce-mi trebuie mie.

   Am schimbat tema dintr-un mix de plictiseală și frustrare față de vechea temă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.