Barack Obama devine cosmarul sudistilor

În trecut ideea unui președinte american afro-american năștea palpitații grave sudiștilor și părea o noțiune de neconceput. Până și oamenii de comedie de culoare făceau haz de necaz pe tema asta: Pryor, Eddie Murphy, Cedric, Chris Rock chiar a făcut un film în 2003 și amuzant e faptul că sloganul din film a apărut și prin discursul lui Obama și nu în ultimul rând Chappelle.

Toate stereotipiile legate de președintele american de culoare au fost șterse de un Barack Obama cu un discurs impecabil. Însă campania din 2012 a adus o latură puternic umanizată a Președintelui: prima dată l-am auzit fredonând niște versuri din Al Green, iar punctul culminant (până acum) a fost atins de apariția în emisiunea lui Jimmy Fallon, unde a explicat cum stă treaba cu banii studenților:

Probabil că e cel mai expresiv președinte al Americii și cu siguranță niște sudiști îl văd în continuare ca pe o unealtă a diavolului, însă ca nivel de entertainment Obama oferă momente de ținut minte.

foto via


Comments

2 responses to “Barack Obama devine cosmarul sudistilor”

  1. E o diferenţă ca de la cer la pământ între cum se prezintă Obama într-o emisiune şi cum se prezintă Băse’… şi asta se vede şi în reacţia publicului.

    1. Il compari pe Obama cu un marinar…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.