Am așteptat cu sufletul la gură cel mai recent material semnat de ATB: Sunset Beach DJ Session 2, pentru că de fiecare dată Andre a surprins cu latura chill-out. Pentru cei ce nu știu, ATB are două pasiuni ascunse: chill-out și dnb, cele mai populare exemple fiind Autumn Leaves și What About Us.

ATB Sunset Beach DJ 2 Session

Revin. Sunset Beach DJ Session 2 cuprinde două părți: cea de club și cea de chill-out. Notabile sunt colaborările cu Ramona Nerra, românca ce a participat la The Voice în Germania. Ceea ce mă interesează însă este partea a doua a compilației, cea de chill-out. Toate melodiile pot fi excelente într-o mașină, pe o autostradă, eventual spre mare. Interesant este faptul că melodiile te poartă într-o călătorie de la chill-out-ul electronic, până la o ultimă melodie ce este de-a dreptul acustică.

Prin a doua parte a compilației, ATB m-a impresionat foarte mult, s-a întrecut pe sine și a reușit să scoată a doua față a albumului Trilogy de pe primul loc. Cu toată că nu voi auzi nicio melodie chill-out cu ocazia evenimentului de la Brașov din 30 iunie, întâlnirea cu ATB va fi la fel de reușită precum cele din trecut.

Ca încheiere vă las cu ultima melodie de pe Sunset Beach DJ Session 2, un cover după Fields of Gold a lui Sting:

foto via