ATB e un var de gradul al treilea

Nu mai știu de câte ori l-am văzut pe ATB în spatele platanelor, tocmai de aceea am impresia că de fiecare dată e un văr îndepărtat. Cunoașteți: acea rudă despre care știți că trăiește, dar pe care o contactați doar când se nimerește la voi în oraș.

Cam așa a fost și cu ATB pe 30 iunie / 1 iulie: îi știu mixurile, îi știu stilul și în general îi cunosc și modul de a comunica cu fanii. Nu prea mai are cu ce să mă surprindă. Dar aseară am vazut cum neamțul a arătat un mash-up deștept între Apollo Road și ceva dubstep. În rest am avut parte de promovarea albumului Sunset Beach 2 DJ Session și ale evergreen-urilor cu tentă de Sequential One, culminând cu 9PM.

Ce mă surprinde la Kasho e că publicul stă fix în nasul DJ-ului. Nu zic că e rău, dar am auzit cazuri de entuziaști care au mișcat de ceva faders și au dat de gard cu mixul artistului. Nu a fost cazul, așa că în noaptea de sâmbătă toată muzica a fost foarte bună, începând de la deep-house-ul din warm-up, setul lui Josh Gallahan și cele trei ore în care ATB a arătat că distracția e cam la fel ca cea de acum 15 ani.

PS: Mulțumesc celor de la Finlandia pentru experiența din acest weekend și, datorită lor, pot rezuma evenimentul de sâmbătă noaptea printr-o singură imagine.

PPS: Poze mai multe și mai bune vor veni în zilele următoare, până atunci puteți vedea ce am filmat:


Comments

One response to “ATB e un var de gradul al treilea”

  1. […] cauza multor ore nedormite cu ocazia prezenței în Brașov ca să îl văd din nou pe ATB a trebuit să ajung acasă pentru a prinde somnul de dinaintea finalei Campionatului European, așa […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.