ATB – Distant Earth Remixed (Album): prea devreme

E unul dintre acele momente de care nu credeam că mă voi lovi vreodată: cel mai recent album semnat de Andre Tanneberger, cunoscut drept ATB, este foarte slab! Este adevărat că anul trecut i-am criticat o compilație, dar de data aceasta vorbim de un album, de o lucrare proprie.

Ce-i drept sunt câteva lucruri ce mă deranjează la acest album, primul dintre ele fiind graba. Având în vedere că majoritatea dj-ilor care lansează albume remixate o fac la aproximativ un an după materialul original, ATB a ales să scoată Distant Earth Remixed după o jumătate de an.

Doi! Fiind o perioadă atât de scurtă am impresia că cei care au remixat (nu toți, există excepții) au făcut-o în dorul lelii și, în cel puțin două melodii – una dintre ele: If It’s Love (Jeziel Quintela, Jquintel & Manufactured Superstars Remix) – se folosește efectul de vocal chop de te ia durerea de cap.

În al treilea rând pe album există variante de club a melodiilor originale, dar cei care au cumpărat albumul în trei CD-uri știu că respectivele melodii se află pe al treilea CD deci te trezești ca pe album există aceleași melodii pe care le știai de jumătate de an.

Eu unul aștept să apară un alt album, bine gândit și produs. Acesta nu mă impresionează.

PS: Dacă ar fi să aleg o piesă favorită: Killing Me Inside (Josh Gallahan Remix).

http://youtu.be/9MABLr0kkV8

 


Comments

One response to “ATB – Distant Earth Remixed (Album): prea devreme”

  1. True , am ascultat si eu albumul si nu pot spune ca prea multe piese mi-au ajuns la suflet. Cea de mai sus mentionata de tine , este putin mai “digerabila” sa zic asa …

    Anyway astept un alt album.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.