Lucrurile mici: ATB – Contact

ATB_ContactSunt puțini artiști alături de care am rămas încă de la începuturi, ATB e unul dintre ei. La sfârșit de ianuarie a lansat albumul Contact, iar cei mai norocoși 2500 dintre fani au apucat să cumpere albumul în ediție limitată. Cutia care a venit în dimineața asta prin Amazon conține surprize plăcute: 3CD-uri, autograf original, o colecție de poze, un sticker și un steag/banner pe care momentan habar n-am cum să îl pun pe perete. În zilele următoare voi face o galerie cu tot ce se află în cutie.

Unul dintre CD-uri include și o bucată sănătoasă de video, așa că banii dați transformă cutia și conținutul ei într-o oportunitate de care mă bucur că am profitat. Dincolo de subiectivismul inevitabil, îmi place că ATB continuă obiceiul de a răspunde fanilor loiali. Albumul Distant Earth stă și acum la loc de cinste pe raft, iar Contact i se va alătura. Până ascult toate piesele de pe album, vă las cu videoclipul Face to Face:


Comments

One response to “Lucrurile mici: ATB – Contact”

  1. […] Săptămâna trecută am avut un episod enervant cu poșta română (da, fără majuscule), care a reușit să-mi rătăcească, timp de 14 zile, un colet de la Amazon care ajunsese din Germania în România în două zile. Știți povestea, dar sper că nu ați pățit-o și voi. Coletul pe care îl așteptam era unul tare important pentru mine, noul album al lui ATB, Contact, în ediție limitată alături de alte lucruri precum un autograf de la DJ însuși. Făcusem pre-comandă pe 20 decembrie, deci nerăbdarea era mare. Dar, din cauza adunăturii de incompetenți numită poșta română, coletul nu a mai ajuns până la mine, deși Dan, care a făcut comanda cu o zi după mine, l-a primit. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.