ATB a finalizat albumul ”Distant Earth”

190688_10150129474808117_17452783116_6552134_1020204_nAcum aproximativ o săptâmână am aflat cu bucurie că ATB e foarte aproape de a finaliza noul album, Distant Earth. Totuși nu credeam că e așa de aproape, astfel încât am văzut pe Facebook niște poze care confirmă acest lucru: albumul a fost masterizat și Andre poate să stea cu picioarele pe masă, merită puțin timp liber. Pentru fani urmează partea cea mai grea: vor trebui să aștepte până pe 29 aprilie 2011, iar de pe 21 martie acest proces pare o eternitate. Binențeles, sunt un fan, dar până atunci ne bucurăm de ASOT-urile lui Armin.

UPDATE: ATB a postat pe Facebook numele artistilor cu care a colaborat pe album: Before I will fall asleep i will introduce the artists and collaborations on Distant Earth! Here we go: Josh Gallahan, Christina Soto, Jansoon, Armin van Buuren, Dash Berlin, Rea Garvey, Amurai, Sean Ryan, Melissa Loretta, Kate Louise Smith, Anova and… ;o) Good night..

Deci fac condens!!!

UPDATE2: Au trecut câteva zile și noi detalii ale albumului au ieșit la suprafață. Nu este vorba de vreun leak, ci de afirmații ale lui Andre. Ascultând setul lui Sander van Doorn din cadrul ASOT500 Miami, ATB a discutat preț de câteva minute despre muzica trance, publicul american și, firește, despre noul album. Acesta va conține 35 de piese, iar prima dintre ele se numeste Vice Versa (sper că așa se va scrie) și va avea un ritm mai liniștit. De asemenea albumul va fi vândut în mai multe ediții, ajungându-se până la varianta de 3 cd-uri, la preț de 30.99€.

atb_distant_earth


Comments

One response to “ATB a finalizat albumul ”Distant Earth””

  1. […] Distant Earth, semnat (la propriu) de ATB. Despre album am tot vorbit în ultimele luni, fie aici, pe blog, sau pe Twitter. Imediat m-am gândit să fac un unboxing video, dar, fiind prea multă […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.