L-am ascultat pe Markus Schulz la Arenele Romane

TrancENDance continuă seria de petreceri de la Arenele Romane, iar sâmbăta trecută au continuat cu Markus Schulz, șeful Coldharbour Recordings.

Am ajuns la Arene ca să-l prind pe Arisen în deschidere și ca să-l trollez un pic. Am primit muzică bună, cu Bedrock și CamelPhat în set.

Snatt & Vix au făcut cu rândul la pupitru, suficient cât să primim un set cu melodii noi și mai vechi. Nu m-aș fi așteptat să primesc o doză de Tiesto, remixat de Andy Duguid. N-a fost un set cu o traiectorie constant crescândă, precum cel al lui Arisen, dar asta a însemnat că puteam să aleg bine momentele de mers la bar pentru refills.

După 3 ore și jumătate, omul de pe afiș și-a făcut apariția. Dacă v-ați întrebat vreodată de ce unii băieți care apasă pe niște butoane au un fani care-i urmăresc peste tot, Markus Schulz a oferit răspunsul sâmbătă seara.

Și nu glumesc la faza cu fanii, pentru că în spatele meu se aflau cei din Markus Schulz Army, fani din alte țări care au venit până în România să-și vadă DJ-ul preferat la lucru. Dj care a mixat foarte bine, a comunicat constant cu publicul și care a pus-o și pe Adina Butar pe scenă, timp de două melodii.

Despre prestația Adinei nu prea am ce să spun. Spre deosebire de Emma Hewitt și melodiile create de Cosmic Gate, vocea Adinei are foarte mult reverb. Drept urmare, o prestație 100% live ar fi sunat ca din topor, față de ceea ce așteaptă fanii, așa că Adina a cântat peste pozitiv, într-o prestație deloc memorabilă.

Ceea ce-mi rămâne în memorie e buna dispoziție a lui Markus și dorința de a-și mulțumi fanii. Deși m-aș fi așteptat ca după noaptea de sâmbătă spre duminică să zboare imediat către următorul gig, Markus a mai rămas un pic și a înregistrat un set transmis live pe Facebook.

Pentru o noapte friguroasă de februarie, evenimentul a fost reușit. Cortul a fost suficient de încălzit, barurile s-au mișcat bine, iar atmosfera a fost lipsită de incidente. Suntem abia în a doua lună a anului, așa că abia aștept să văd ce vor aduce vara și toamna pentru TrancENDance.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.