Armin van Buuren – cum a fost la concert

Sâmbătă seara m-am bucurat de invitația Finlandia și am mers să îl revăd pe Armin van Buuren. De la Armin Only 2008 nu-l mai văzusem în exercițiul muncii, așa că reîntâlnirea a fost mai specială. Cu toate astea nu aveam să cred că reîntâlnirea se va face la nivelul de sâmbătă seara: chiar l-am cunoscut pe Armin (cum te văd și cum mă vezi) și primul lucru la care m-am gândit a fost: e mai înalt decât credeam. Știu că nu am avut aceeași reacție pe care a avut-o Andra (we are the Romanian bloggers who absolutely love your music*), dar atitudinea mea a fost a unui om care îl respectă pentru ceea ce face și pentru ceea ce a ajuns.

Chiar m-am mirat ca omul este foarte calm înainte să intre în fața a 8000 de oameni care erau încălziți bine de Sunnery James si Ryan Marciano. În fața pupitrului Armin a fost total diferit față de culise: energic, carismatic și inspirat. Melodiile pe care le-a folosit în setul său au cuprins o gamă largă de subgenuri ale muzicii electronice: de la progressive până la rave. Din punctul meu de vedere publicul a fost senzațional, văzut atât de sus, cât și din mijlocul lor.

Petrecerea a ținut aproape de ora 6 dimineața, iar Armin a revenit la pupitru pentru a încheia concertul cu “This Light Between Us”, melodie ce poartă vocea foarte bună a lui Christian Burns.

Îmi pare bine că am rămas până la final, pentru că am auzit vocea aceea de radio, care intră pe Digitally Imported în fiecare joi seara, spunând că în 2012 ne va vizita din nou.

PS: Încep să mă obișnuiesc cu evenimentele The Mission.

*sper ca Andra mă va saluta în continuare după ce am dat din casă.


Comments

One response to “Armin van Buuren – cum a fost la concert”

  1. Esti iertat, fiule! :))

    Legendary night indeed!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.