hjwfhiIeri s-a încheiat conferința de la Miami, s-au dat și premiile și cele mai importante trofee au mers către un singur om și labelul pe care îl reprezintă. Din poză s-ar putea să vă dați seama despre cine este vorba.

Premiile câștigate nu se puteau obține într-un moment mai bun având în vedere că săptămâna viitoare se sărbatoresc 500 de episoade A State of Trance. Binențeles că fanii muzicii trance vor strâmba puțin din nas când vor vedea lista de premii obținute, dar trebuie ținut cont de faptul că vorbim de evoluția muzicii, în special a genului trance.

Așadar, Armin van Buuren a obținut premii pentru cea mai bună piesă trance: Not Giving Up on Love feat. Sophie Ellis Bextor; cea mai bună emisiune radio mix: A State of Trance; cel mai bun podcast: același A State of Trance; cea mai bună compilație: A State of Trance 2010; cel mai bun record label: Armada.

Rezultatul a fost de așteptat pentru că A State of Trance a devenit un brand, Armin van Buuren a devenit un brand, DJ-ul fiind cunoscut mai ales pentru concertele sale extraordinare. Aștept să demonstreze încă o dată acest lucru printr-o vizită în România.

PS: Armada a mai câștigat un premiu la categoria Best Record Label Executive, în persoana lui Maykel Piron.