Armin Only e evenimentul la care trebuie să mergeți

Săptămâna trecută aflam cu bucurie că Armin van Buuren ne-a trecut din nou pe lista sa de vizite, de data asta venind cu tot staff-ul după el. Pentru cei neinițiați, Armin Only este un show în care olandezul este în centrul atenției, combinând momentele solo cu invitați cu care a colaborat pe parcursul timpului.

Nu este primul eveniment de acest fel. Pe 28 iunie 2008 am stat ore bune în ploaie să dansez pe muzica omului, iar dimineața aveam urechea dreaptă varză din cauza remixului “Smack My Bitch Up” făcut de către Richard Durand. A fost evenimentul pe care îl țin minte și acum și am convingerea că cel din noiembrie îl va depăși. Ăsta e unul dintre motivele pentru care trebuie să mergeți, cel subiectiv și care probabil nu vă interesează.

Al doilea motiv este cel al spectacolului în ansamblu. În primul rând sunt convins că sunetul de la Romexpo va fi impecabil. Olandezii au mai venit de două ori cu ocazia Sensation White și au arătat că în Romexpo se poate face un eveniment foarte bun. Structura show-ului lui Armin e pe capitole, așa că aștept destul de multe lucruri care să mă surprindă, mai ales că n-am urmărit show-urile Armin Only de prin alte țări.

Al treilea motiv ține mai mult de situația evenimentelor de acest gen. Ultimii ani au însemnat un declin pentru evenimentele de muzică dance de proporții. Și până să apucați să comentați de Liberty Parade, țineți cont că evenimentul Radio 21 nu presupune costuri de acces pentru public. Revenind la evenimentele noastre, anul ăsta The Mission nu va mai face Dance Weekend-ul de la Hanul Piraților, semn că lumea nu pare a mai fi interesată.

Însă tocmai show-ul Armin Only ar trebui să vă scoată din casă, pentru că, dacă nu umplem Romexpo, mai greu să avem parte de evenimente de genul ăsta în România. Și e păcat de mica gașcă de tranceri din România.

Biletele Early Bird s-au dat repede, așa că accesul general costă acum 110 lei.


Comments

One response to “Armin Only e evenimentul la care trebuie să mergeți”

  1. al patrulea motiv ar fi ca nu vor mai fi ( adica sper … ) la butoanele de sunet romanii ci olandezii deci nu ti se vor sparge urechile de volumul sunetului. la noi inca e conceptia taraneasca cum ca cu cat e sunetul mai tare cu atat e mai bine. cu cat e dj -ul mai faimos cu atat trebie sa dai volumul mai tare. dar daca te duci la un concert in olanda la armin only , volumul nu iti sparge urechile. evident cine e la butoane nu va fi niciodata deacord cu conceptia asta “inapoiata” a olandezilor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.