Armin van Buuren a lansat o piesă pop și comunitatea Trance nu a luat foc

În urmă cu câteva zile m-am trezit cu o nouă piesă de la Armin van Buuren. Pe numele ei, “I Need You”, melodia are un ritm mult mai coborât decât ceea ce am auzit până acum de la olandez.

Mă așteptam ca puriștii să sară ca arși. Că e o mizerie, că ce bine era acum 10 ani la 138bpm etc. Dar, în afară de câteva cazuri, “I Need You” a fost bine primită.

Sună bine, e în genul celor care prind bine acum la public și are toate șansele să stea mult pe radio.

Este foarte posibil ca Armin să se întâlnească din nou cu succesul “In and Out of Love”, când vocea lui Sharon den Adel l-a adus pe olandez în atenția mainstream-ului. La momentul respectiv (2008) discutam cu un alt fan al comunității trance care își exprima regretul că Armin nu mai e “doar al nostru”, ci a ajuns la urechile “plebei”. Minte de hipsteri electronici ce aveam și noi atunci.

În fine, chiar și pentru puriștii genului Armin a scos repede un Club Mix. Că doar pe ce-o să dansăm noi la următorul Untold?


Comments

One response to “Armin van Buuren a lansat o piesă pop și comunitatea Trance nu a luat foc”

  1. […] în versiune pop, ca mai apoi să fie remixate de comunitatea DJilor trance. S-a întâmplat cu I Need You, se întâmplă și acum cu Sunny Days. Piesa și videoclipul au fost lansate în timpul emisiunii […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.