Categories
Muzica

Armada Night: W&W

Primul eveniment Armada Night în România, dacă nu mă înșel prima dată W&W în România și prima dată (după Armin Only 2008) când m-am temut că ploaia mă face varză. Cum ploaia s-a oprit în momentul în care am plecat de acasă, am intrat repede în Parcul Carol și m-am prezentat la Arenele Romane parțial acoperite.

Încep cu muzica, apoi cu detaliile care s-au văzut cu ochiul liber. Despre artiști numai de bine: Sebastian Brandt a deschis bine, Snatt & Vix au avut un set bun, iar W&W au încântat. Dacă ar fi să aleg un moment slab al seturilor, acela ar fi apariția Alexandrei Bădoi. Sincer să fiu îmi scapă motivele pentru care nu a cântat live, fanii nu uită, așa a fost și anul trecut la Tiesto (sper să nu mă înșel). Luminile și efectele și-au făcut apariția progresiv, intensitatea maximă fiind atinsă pe setul W&W, însă mi-ar fi plăcut să văd mai multă lumină pe DJ.

Din punct de vedere organizatoric pot să atribui circumstanțe atenuante, mai ales că vremea din ultimele zile a fost oribilă. Însă chiar și condițiile meteo nu ar trebui să scuze faptul că evenimentul nu a avut o garderobă. Un alt aspect pe care îl recomand celor de la TrancENDancE este să folosească jetoane (tokens) pentru băuturile de la bar și niște barmani Deși nu a fost lume multă la eveniment, s-a stat ceva pentru niște beri…

Piesa prin care W&W au deschis setul:

foto via

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.