Seara merelor

#applepietweetmeet, #letstalkiphone

A fost o seară plină: Anca Duma (mă gândesc să îi fac SEO pe nickname, știe ea care-i) ne-a invitat să degustăm o a doua porție de plăcintă cu mere, iar Apple a organizat evenimentul #letstalkiphone. Putem spune că a fost seara merelor. Evenimentul organizat de Anca a adus niște plăcinte foarte bune, un real update/ upgrade în materie de gust, textură și savoare față de prima generație prezentată în primăvară. Asemenea evenimentului din Cupertino, #applepietweetmeet a strâns un grup important de oameni activi în online și blogosferă, dar care nu au făcut nazuri la ultimul produs lansat de Patiseria Verde, al cărei CEO și founder este Anca Duma.

Trecem repede și la #letstalkiphone și îmi îndrept atenția către linia de iPod-uri (after all it’s a Music Oriented Blog). Se pare că 2011 este anul pauzei pentru Apple (știu, vor spune mulți că Apple nu mai are ce să inoveze. Mai bine uitați-vă ce a înscris Apple la oficiul de patente din US și apoi mai vorbim), întrucât iPod touch (vezi aici review-ul) nu a primit decât o culoare în plus, iar Nano s-a ales cu niște skin-uri de ceas și programe de fitness. Ambele au primit și o reducere de preț: $199 pentru cel mai ieftin iPod touch (8GB) și $129 pentru Nano-ul de 8GB.

A fost o seară reușită, în care am văzut mulți oameni din online mâncând bine, socializând și verificând stream-ul de Twitter pe #letstalkiphone.

PS: De acum încolo e ideal să cumperi un iPhone 4: procesor bun, cameră bună, design bun, iOS 5, începând cu €79.


Comments

2 responses to “Seara merelor”

  1. uite ca sa faci SEO si pe event 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.