Studioul audio numit iPad

quartet-gallery-04-lg
Nu e prima dată când scriu despre posibilitățile unui iPad. Însă de data asta Apogee înconjoară tableta Apple cu hardware, încât pentru moment poți crede că asta e tot ce-ți trebuie pentru a te lansa în muzică.

De modelul “One” știam deja, însă de luna viitoare Apogee va lansa o versiune compatibilă cu iPad și nu va fi deloc ieftină: $349. Practic e cea mai simplă interfață, include și un microfon, așa că e perfectă pentru oamenii cu chitară.

A doua interfață se numește “Duet”, vine cu 4 ieșiri și posibilitatea conectării controllerelor MIDI. Prețul? O nimica toată: $595.

Binențeles că Apogee profită maxim de cei care au bani de aruncat pe fereastră, așa că modelul “Quartet” costă “doar” $1295, iar pentru asta primești posibilitatea înregistrării simultane a mai multor instrumente (8 ieșiri), ieșire separată pentru căști și monitoare (ei se laudă cu posibilitatea conectării a trei seturi de monitoare). Încă un lucru: are și două intrări optice.

Toate exemplele de sus sunt perfecte pentru utilizatorul de iPad (merge și cu a doua generație de iPad), cu înclinații muzicale. Evident că sunt soluții mai ieftine și, totodată, mai bune, însă pentru cei ce vor ca interfața audio să se asorteze cu iPad-ul lor (sau cu iPhone sau iPod touch), exemplele de la Apogee sunt bune. Evident că nu se poate fără un video care să miște hipsterii:


Comments

One response to “Studioul audio numit iPad”

  1. […] acum mult timp scriam despre interfețele audio compatibile cu iPad. De data asta am pus ochii pe un controller numai bun pentru un DJ începător. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.