Agent Carter a debutat

scris de

in

A început al doilea serial din Universul Cinematic Marvel, Agent Carter. După vizionarea primelor două episoade, cred că va avea audiențe mai mari decât Agents of S.H.I.E.L.D. care are ceva probleme.

Începutul a fost bun, legându-l de sfârșitul primului Captain America, iar de acolo s-a continuat cu povestea lui Peggy Carter și încercările ei de a se integra. Desfășurarea poveștii Marvel într-un timp pe care alte filme nu l-au accesat va ține telespectatorii aproape de ecran, mai ales că deja am cunoscut niște peronaje vechi și noi: Howard Stark, tatăl lui Tony Stark, Edwin Jarvis, majordomul său și originea personajului interpretat de către Paul Bettany în filmele Iron Man și Avengers, Ivan Vanko, tatăl personajului lui Mikey Rourke în Iron Man 2 și probabil că vom mai avea parte și de altele.

Tot la fel de importantă este păstrarea lui Hayley Atwell pentru rolul lui Peggy Carter. Spre deosebire de Phil Coulson, celălalt personaj Marvel care beneficiază de propriul serial, Peggy Carter e un personaj ce exprimă mult mai multe stări, mai ales că trăiește într-o perioadă în care bărbații o consideră cel mult o secretară. Plus ca Atwell arată bine de tot, deci Agent Carter va atrage un public mai numeros în fața TV-ului.


Comments

4 responses to “Agent Carter a debutat”

 1. Cat de tare. Sigur pe ala il chema Jarvis intamplator. 😀

  1. Dan Pandrea Avatar
   Dan Pandrea

   In benzile desenate Edwin Jarvis a fost majordomul lui Iron Man. In Universul Cinematic Marvel, Tony Stark cu siguranta l-a cunoscut pe Edwin Jarvis in ultimii sai ani de viata si de acolo i-a dat numele vocii din Iron Man.

 2. Nu e rau deloc!
  L-am urmarit si imi place, sper ca actiunea sa ajunga spre prezent.

 3. […] *serialele Netflix și ABC au fost cel mult o extensie a Universului Cinematic Marvel. Singura dată când filmele au făcut referire la seriale a fost în Avengers: End Game, prin prezența lui James D’Arcy, actorul care l-a jucat pe originalul Jarvis și în serialul Agent Carter. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.