Categories
Muzica

Above & Beyond: Group Therapy (Foto)

Aseară am dat curs invitației din partea Finlandia și am mers în nordul Capitalei pentru a-i vedea din nou la lucru pe Above & Beyond, în formula Paavlo Siljamäki & Jono Grant. Am avut din nou ocazia de a-i fotografia de aproape (la fel ca la Peninsula) și de a-mi pune din nou la încercare rezistența picioarelor.

But first: Jaytech a avut un set foarte bun, spun asta pentru că mi-a adus aminte pe final de albumul “Everything is OK”. Britanicul a făcut atmosferă și a pregătit publicul pentru intrarea headliner-ilor.

Main act: Paavlo și Jono au pregătit la fel ca vara trecută un set ce a avut elemente progressive pe mai tot parcursul setului. Binențeles că piesele de pe cel mai recent album, Group Therapy, au fost promovate publicului (nu că majoritatea nu le-ar fi cunoscut) și amplificate de o serie de visuals de excepție. Încă de vara trecută am văzut că la capitolul grafic britanicii stau bine. Au reușit să reproducă grafica albumului doar prin lumini, iar LED-ul din spatele lor a afișat imagini pur și simplu frumoase. Mai jos ascultați una dintre piesele de pe album, în varianta remixată de Myon & Shane 54:

Aș vrea să zic că i-am cunoscut pe Paavlo și Jono, însă timpul petrecut a fost suficient doar pentru câteva cadre foto și o urare de bine. Still… better than nothing!

foto via bimus

În concluzie experiența de aseară a fost una reușită, deși World Trade Plaza s-a dovedit cam claustrofobică pentru gusturile mele (probabil de aceea nu s-au mai vândut bilete la intrare). Mulțumesc încă o dată Finlandia pentru invitație!

[fbphotos id=179763775473200]

PS: Din păcate microfonul de pe camera Nikon D5000 nu s-a pupat prea bine cu sunetul din sală, așa că las materialele video pe altădată.

PPS: Recomand oamenilor de la Finlandia să mai aleagă și niște trancerițe. Sprijiniți diversitatea!

3 replies on “Above & Beyond: Group Therapy (Foto)”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.