Ableton Live 9 (plus controller-ul Push)


Ableton lansează a noua generație a soft-ului de creație și mixaj Live. Pe lângă asta, producătorul din Germania anunță și un controller propriu, numit Push. Mă rog, e făcut de AKAI, însă are logo-ul Ableton pe el și pornește ca preț de la €500.

Softul în sine aduce câteva îmbunătățiri grafice, plug-in-uri redesenate (Compressor, Gate etc.) și altele noi, precum Glue Compressor. Poate că una dintre cele mai tari funcții este automatizarea efectelor în același timp în care se generază un clip nou. Sună a limbă chineză, însă cei care folosesc Ableton pentru înregistrarea automată a efectelor vor aprecia noua funcție. Mai multe detalii veți vedea în clipul de prezentare. Live 9 pornește de la €300 ca upgrade la versiunea a 8-a, însă Ableton oferă posibilitatea unei economii de €75 pentru utilizatorii de Live Lite (mă încadrez aici). Puteți afla mai multe detalii pe site-ul Ableton, însă până atunci vă invit să urmăriți clipurile de prezentare Live 9 și Push:


Comments

One response to “Ableton Live 9 (plus controller-ul Push)”

  1. […] via Am scris la momentul anunțării de Ableton Live 9 și de faptul că nemții au adus îmbunătățiri semnificante față de versiunea precedentă. O […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.