Ableton anunță Live 10

Aplicația favorită de creat melodii va primi în primele luni ale 2018 o nouă versiune. Ableton Live 10 primește o serie de îmbunătățiri, plus câteva noi instrumente și efecte.

Dacă ați mai vizitat acest blog, știți că Ableton Live este una dintre aplicațiile pe care le folosesc frecvent. Chiar dacă este în versiunea Intro, Live mă ajută să dau ideilor o formă audio. Iar în versiunea a 10-a se pare că Ableton a hotărât să facă mai ușoară transformarea creativității în melodii. O funcție utilă este cea de always listen pentru track-ul activat, astfel încât, chiar dacă doar exersezi la clape sau cu un pad, Ableton va înregistra în background. Foarte util pentru cei ce își uită ideile repede (myself included).

ableton live 10

Nemții au lucrat și la capitolul usability. Grafică îmbunătățită, noi comenzi prin intermediul tastaturii și editare simultană a mai multe clipuri midi. În fine, decât să citiți niște chestii care poate nu înseamnă mare lucru, mai bine vă uitați la clipul de prezentare Ableton Live 10 de mai jos.

Ce trebuie neapărat să știți este că Ableton desfășoară o promoție de -20% la toate variantele Live, cu update gratuit la versiunea a 10-a, în momentul în care apare. Dacă aveți deja o versiune Live (Intro, în cazul meu), prețurile se duc chiar mai jos. €279 pentru cei ce cumpără direct versiunea Standard, €223 pentru cei care au deja Intro și fac upgrade la Standard. Toate prețurile sunt pe site-ul Ableton.

 


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.