Andrei Leonte

5 intrebari pentru Andrei Leonte

Andrei Leonte

V-aţi trezit din beţia noului an? Atunci un mare “la mulţi ani!” şi toate cele bune. Cum azi e 1 ianuarie m-am gândit să fac o surpriză celor care îşi aduc aminte că, fix acum un an, Andrei Leonte devenea primul X Factor al României. Fapt pentru care i-am pus 5 întrebări.

 

Lumea te stie drept baiatul ala simpatic si talentat ce a castigat X Factor in primul sezon. Cum un artist nu se vrea asociat cu un singur eveniment din cariera sa, spune-mi care sunt proiectele din prezent si cele din viitorul apropiat.

Pai momentan avem 3 piese din Suedia si inca una de aici si imediat cum ne hotaram pe care sa o lansam, ii dam drumul (ceea ce probabil sa fie in ianuarie), apoi clip, Eurovision probabil si eventual un featuring. Sfarsitul anului a fost un moment bun pt mine: am reusit in sfarsit sa reunesc o echipa in jurul meu, o mana de oameni care cred in mine pana in panzele albe, care ma vor ajuta sa fac lucruri durabile, zic eu! 🙂

Cu atatea lucruri de facut, cum stai cu timpul liber?

Foarte prost 🙂 dar daca ai bafta sa poti face ce-ti place, nu muncesti deloc.

Stiu ca deocamdata te ocupi de versurile melodiilor. Incepi sa incline si catre conceperea liniei melodice sau productie?

Deja fac asta, dar deocamdata inca invat de la cei cu care lucrez. O fac mult mai bine decat mine si nu am vazut niciodata sensul sa ma impun eu, sa fie numele meu la compozitie atat timp cat nu e momentul.
Deocamdata esti singur pe scena. Este tentanta ideea unui band?
Clar! Nu e formula stabila, dar deja merg uneori cu trupa in concerte.
Daca tot se termina anul, spune-mi cele mai bune melodii pe care le-ai auzit in 2012.
Coldplay – Paradisse
Ellie Goulding – Figure 8
Labrinth & Ellie Goulding – Beneath Your Beautiful
Fun – Some Nights
Poza de mai sus e făcută cu ocazia finalei X Factor (sezonul 2). Toate articolele mele despre X Factor pot fi găsite aici.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.