Categories
Relax

5 cadouri de Crăciun

Acum că am intrat în linie dreaptă așteptând Crăciunul, probabil că v-ați ocupat deja de cumpărarea cadourilor. Dacă ați fost prea aglomerați și nu vreți să vă îngrămădiți prin oraș, shopping-ul online e cea mai bună soluție la care puteți apela. Și pentru că un cadou de ultim moment nu trebuie să coste o avere, iată care sunt cele 5 lucruri pe care eu le-aș dărui în caz de maximă urgență:

Logitech X100

Este o boxă Bluetooth ce se leagă foarte simplu la PC sau telefon și care scoate un sunet foarte plăcut până la 90% din volum. Are o autonomie declarată de 5 ore, mai mult decât suficient pentru diminețile în care vă pregătiți de plecat la birou și vreți să ascultați melodiile preferate (la asta o folosesc cel mai mult).

Vine în mai multe culori, însă cea pe roșu are un preț redus cu 10% pe eMag (190 lei).

logitech-x100-announce-2014-01-450x332

Sony MDRRF855RK

Am o pereche de MDRF810 cumpărate anul trecut, din dorința de a continua tradiția ascultatului wireless începută cu o pereche de căști Philips. Până acum nu am decât vorbe de bine despre calitatea sunetului. Singurul minus ține de docking station, care nu există.

De-asta mă uit la MDRRF855RK și mă gândesc că n-ar sta rău în living, dacă n-aș avea deja o pereche. Docking station are, însă e pe stoc limitat la eMag și, din câte văd, băieții vor să-l termine repede și au aplicat o reducere de 30% (195 lei).

Sony-288883713-7799d98c4fcd705848da066fc6853205

Ableton Live Intro

E drept că sare de limita auto-impusă de 200 de lei, însă Ableton Live Intro are în perioada asta o reducere de 20% și oferă foarte multe! Față de generația precedentă, aka Lite, Intro nu te limitează la 6 efecte audio per proiect.

Cu toate că acum costă doar €63, trebuie să ții cont că softul îți permite doar 16 track-uri, însă acest minus este compensat de libertatea de a instala VST-uri și de a descărca foarte multe pack-uri gratuite chiar din curtea Ableton. Pentru mine e pe lista de cumpărături.

LIVE9+INTRO

Gift Card F64

Pentru cei care au citit articolul precedent și s-au uitat la clipul din el, retorica întrebării “why did I buy you a gift card?” i-a amuzat. Cam asta e și ideea din spatele cardurilor de cadou F64. Dacă aveți prieteni care sunt pasionați de fotografie, un card de memorie, un cititor sau un filtru în plus nu strică niciodată.

Am păstrat valoarea de 200 de lei, dar puteți alege de la 50 până la 500 (amuzant sau nu, ultimul are un review de 5 stele).

cupon-cadou-f64-in-valoare-de-200-ron-22509

SSD

Prețul sare puțin de 200 de lei dacă vă orientați către un Kingston, însă eu aș merge pe mâna celor de la Intel, din motiv de experiență personală. Cumpărarea unui SSD a fost cea mai bună investiție pe care am putut să o fac pentru laptop.

Câteva dintre motive ar fi: viteza de scriere și citire foarte mare, încărcarea mult mai rapidă a programelor, durabilitatea și lipsa zgomotului.

Intel_SSD_520Astea sunt cele 5 cadouri de Crăciun pe care le văd eu fiind foarte ok. Vă aștept și cu alte propuneri și planuri de cumpărături de Crăciun.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.